Продължават ремонтните дейности в областта по няколко направления в Смолянско

405
Продължават ремонтните дейности в областта по няколко направления в Смолянско
Снимка: dariknews.bg

Нормално проходими са пътищата на територията на Смолянска област, съобщиха за Радио „Фокус” - Смолян от Областно пътно управление-Смолян. През нощта в службата не са получавали сигнали за инциденти по пътищата, които да затрудняват движението на моторните превозни средства. От днес до 25 юли се ограничава движението през прохода „Превала” по път Смолян – Стойките, в отсечката от отклонението за връх Перелик до хотел „Перелик палас“, в с. Стойките. Ограничението е в сила от 8.00 до 18.00 часа.

Движението по направлението Смолян – Стойките се пренасочва по обходен маршрут от гр. Смолян – Пампорово – с. Стойките и обратно. По време на строителните работи отпада забраната за движение на МПС с маса над 3.5 тона по път Пампорово - Смолян. Остава затворен за движение поради ремонт пътят Смилян – разклона за село Вълчан, а обходният маршрут е Фатово – Рудозем – Бяла река и обратно.

Няма достатъчни количества манатарки на пазара

Няма достатъчни количества гъби манатарка на пазара. Това каза за Радио „Фокус“ – Смолян Захаринка Билянова, изкупвач...

Забранено е движението на товарни автомобили над 10 тона по пътя Арда – Горна Арда заради стеснен и пропаднал пътен участък. Продължават ремонтните дейности на тунелите по главен път Пловдив – Смолян на територията на Областно пътно управление – Пловдив. Движението при тунела от Асеновград към Смолян при 32 километър се извършва в едната пътна лента. Движението при тунела преди и след Бачковския манастир се регулира с временна светофарна уредба. В Смолян автомобилният трафик е спокоен в почивния ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян