Пийте този коктейл преди лягане и метаболизмът ви ще се ускори

5203
Пийте този коктейл преди лягане и метаболизмът ви ще се ускори
Снимка: iStock

Какво е препоръчително да пиете, за да отслабнете бързо? Изненадващи резултати не могат да бъдат постигнати без подходяща диета и упражнения. 

Въпреки това, както се оказва, има здравословни коктейли, които са безценни в борбата с излишните килограми. Просто трябва да ги изпиете преди лягане и метаболизмът ви ще започне да работи на максимални обороти през нощта.

С настъпването на пролетта много от нас започват да се замислят малко по-сериозно за диетата. Слънчевото време и малко по-топлите дни ни зареждат с енергия да променим нездравословните си навици. Въпреки това всеки процес на отслабване трябва да бъде индивидуално съобразен с очакванията и предпочитанията на човека, като трябва да се вземат предвид и други фактори като здравословното ни състояние.
Все пак има универсални съвети, които си струва да приложите в ежедневната си диета за отслабване. Те ще направят резултатите не само по-добри, но и малко по-бързи. През периода на редукция си струва да заложите на напитки за отслабване. Пиенето им преди лягане ще засили метаболизма ви.

Как да се справим с бавния метаболизъм?

Какво да пием вечер, за да отслабнем?

За да отслабнете, е необходим калориен дефицит. Това може да се постигне чрез диета и физически упражнения. Борбата за желаната фигура обаче трябва да бъде подкрепена от здравословни шейкове, които стимулират метаболизма и подпомагат изгарянето на мазнините. Какво да пием, за да отслабнем?

Като начало опитайте "отвара за отслабване", която не е нищо повече от вода с канела и лимон. Всичко, което ви е необходимо, за да я приготвите, е сокът от половин лимон и половин чаена лъжичка канела. 
Канелата помага в борбата с излишните килограми и стабилизира нивата на кръвната захар, а лимонът помага за извеждането на отпадните продукти от организма и стимулира храносмилателната система.

Какво е бърз метаболизъм

Какво да пием при диета освен вода? 

Добър избор е и сокът от ананас, който спокойно може да се нарече истинска витаминна бомба. Богат на витамини С и В6, калий, магнезий, манган и мед, той има противовъзпалителен ефект, а също така подпомага имунитета и храносмилането. Само една чаша от напитката може ефективно да задвижи метаболизма и да ускори изгарянето на мазнините.

Чудесна напитка, която помага за контролиране на апетита и намаляване на усвояването на мазнините, е и настойката от джинджифил. Просто смесете половин чаена лъжичка джинджифил с чаша вода и изпийте преди лягане.

Зеленият сок също ще бъде безценна подкрепа за загубата на тегло. Той е истинска витаминозна бомба, пълна с минерали и антиоксиданти. Най-добре е да си го приготвите у дома, като използвате любимия си плод или зеленчук, например спанак или ябълка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

7 шокиращи факта за живота на балерините, за които не се говори често

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Кога е най-добре да се пие черен чай

Кога е най-доброто време за пиене на зелен чай

Кои чайове помагат за успокояване на нервен стомах

Кои чайове се препоръчват за добър сън

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com