Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама

Новини от Actualno.com

Новинарският сайт Actualno.com е една от най-влиятелните медии в национален мащаб, която участва активно във формирането на дневния ред, служи за надежден източник на информация и допринася за изграждането на гражданско общество.

Actualno.com е независима медия, която вече над 20 години цели да прави качествена журналистика с медийна етика, лично отношение и отговорност.

Основни категории новини

В Actualno.com необходимата информация с най-актуалното от деня може дабъде намерена в няколко основни категории и рубрики със значима и важна селекция на материалите.

• България – последни новини, коментари и всичко най-важно, което вълнува българското общество. Всеки ден с ново предизвикателство за коментиране с най-интересните цитати на български личности.

• Свят – най-интересното, което се случва по света в последните часове и минути. Целта на сайта е да обхване възможно най-голям обем от важна информация, без да пропуска основните акценти в огромния новинарски поток.

• Наука – любопитни факти и открития в областта на науката, които имат фундаментално значение за развитието на света, в областта на медицината, астрономията, технологиите за любознателните

• Култура – категорията, в която се публикуват всички важни културни събития, нови книги, филми и интересни новости в областта на културата

• Лайфстайл – любопитното, забавното, случките от ежедневието, животът на звездите, полезни съвети, рецепти и още много интересни статии

• Спорт – резултати, обзори и всичко важно от спорта, което се случва по света и у нас.

Мисия

Actualno.com има амбицията да се развива със своите потребители и да се превърне в неотменна част от живота им и стратегически избор на независима, обективна и позитивно влияеща медия, като поставя на фокус значимите в човешки и обществен план новини.

Адаптивност и бързодействие

Actualno.com е изграден по съвременен начин върху платформа, осигуряваща бързодействие и безотказен достъп. Дизайнът е адаптивен, което позволява сайтът да бъде достъпен през компютър, лаптоп, таблет и телефон и еднакво добре визуализиран на всеки екран. Сайтът е интиутивен и в него лесно могат да се открият правилните акценти на правилните места.

Новините днес